Bowie's best song

Ας αρχίσουμε μια καμπάνια για το αγαπημένο σας David Bowie κομμάτι ever. Εγώ επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη - ψέμμα, χωρίς καμία σκέψη - αυτό:



Περιμένουμε με περιέργεια και αγωνία τις προτάσεις σας στα σχόλια. Προσέλθετε στις κάλπες μαζικά!

5 σχόλια:

  1. Εγω για να πω την αληθεια δυσκολευτηκα λιγο αλλα καταληγω στο αγαπημενο κ συγκλονιστικο "HEROES"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Enzian τα είπε όλα για μένα, είναι και το δκό μου πιο αγαπημένο τραγούδι Bowie ever και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Είναι εκτός ροκ, θα μπορούσε να είναι Gainsbourg ή κάτι τέτοιο, αλλά η φωνή είναι bowie στο εντελώς λυρικό. Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι καταλήγει κανείς εύκολα σε αυτό, ενώ μπορεί να πει τουλάχιστον 10 αριστουργηματικά δικά του, από το heroes και το ashes to ashes των προλαλησάντων μέχρι το changes και τον ziggy, Ι am deranged και τόσα άλλα.
    Ειδική μνεία για μένα στα ορχηστρικά ή σχεδόν ορχηστρικά στις β΄ πλευρές του Heroes και του Low, ειδικά το Warszawa σε παγώνει και σε τσακίζει, εντελώς thin white duke.
    ipchrist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολο να διαλέξεις το καλύτερο από Bowie, αλλά θα κάνω ενα τοπ από τα 3 πιο αγαπημένα μου:This is not America,Space Oddity, Heroes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγουρα υπαρχουν παρα πολλα απο ολες τις μουσικες του περιοδους αλλα θα συμφωνησω απολυτα με το Lady Grinning Soul :)

    Μετα το χαος ομως!

    mr.Kappa

    ΑπάντησηΔιαγραφή